Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Κάναμε το site μας όσο πιο λειτουργικό και εύκολο να περιηγηθείτε στα προϊόντα μας.
Έτσι η διαδικασία είναι πολύ απλή:
Διαλέγετε μία γενική κατηγορία προϊόντων είτε μία πιο ειδική πχ. Κοσμήματα (ώστε να εμφανιστούν όλα τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία) είτε πιο ειδική αναζήτηση πχ. Βραχιόλια (ώστε να εμφανιστούν μόνο τα βραχιόλια). Στη συνέχεια διαλέγετε το προϊόν που σας αρέσει πατάτε πάνω του ώστε να μεταβείτε σε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Έπειτα πατάτε το κουμπί ''Αγορά'' και το προϊόν πάει κατευθείαν στο καλάθι σας.
Όταν τελειώσετε με τις αγορές σας πατάτε στο πάνω μέρος της σελίδας δεξιά το κουμπί ''Καλάθι'' ώστε να μεταβείτε σε αυτό και να ακολουθήσετε τα βήματα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Αν και πάλι δυσκολεύεστε μπορείτε με ένα τηλεφώνημα στο 6986174008 να κάνετε την παραγγελία σας (Ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Δευ-Παρ 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-15:00)
Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία!!

Πώς πληρώνω την αγορά μου;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα απο τους δύο (3) ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Με μία μικρή extra χρέωση των 2.50€ για την υπηρεσία αυτή.Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους, στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).
  • Paypal: Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο petitboutik.grΠληρωμή μέσω Τραπέζης (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

  • Πληρωμή μέσω Τραπέζης (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)
    Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Τραπέζης θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της Petitboutik. Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

 

Μπορώ να παραγγείλω απο το εξωτερικό;

Μπορείτε να παραγγείλετε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@petitboutik.gr πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας!

Can I order from foreign countries?

Of course you can! The only thing you have to do is before submit your order to send us an email at info@petitboutik.gr to inform you about the shipping cost for your country!

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρία courrier ACS και ELTA courier Πόρτα-Πόρτα και όταν πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας και αποσταλεί απο εμάς θα σας αποσταλεί email με τον αριθμό αποστολής σας κι έτσι θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη αυτής. Σε 1-3 μέρες, ανάλογα την περιοχή πχ νησιά,απομακρυσμένες περιοχές, θα έχετε τα προϊόντα που αγοράσατε σπίτι σας!!

Shopping therapy στο Petitboutik.gr !!! Have Fun!!!


Πάνω