Ξέρουμε πως ανυπομονείτε να φορέσετε τα νέα Petit Boutik ρούχα και αξεσουάρ που έχετε επιλέξει… γι'αυτό και εμείς προσπαθούμε να φτάνουν οι παραγγελίες σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα χέρια σας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές γίνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ταχυμεταφορών ACS και ELTA Courier Πόρτα-Πόρτα.

 Για παραγγελίες άνω των 25.00€ σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά. Για παραγγελίες κάτω των 25.00€ το κόστος αποστολής είναι 2.50€ (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές βάση καταλόγου της εταιρίας ACS). Αν επιλέξετε ως τρόπος πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει η επιπλέον χρέωση των 2.50€. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση οποιοδήποτε κολλήματος, ενημερώνεστε άμεσα τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αποστολές στην Κύπρο, στο εξωτερικό και σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Petit Boutik τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικά στο 6986 174008 ή με email στο info@petitboutik.gr.


Πάνω