Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ΧΩΡΙΣ κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή σε περίπτωση ελαττώματος την αντικατάσταση με άλλο προιόν. Εάν αυτό δεν είναι ευφικτό λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του προϊόντος. Εάν θέλετε για οποιονδήποτε άλλο λόγο την επιστροφή του προιόντος τότε σας επιστρέφουμε και πάλι την αξία του.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:
Επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@petitboutik.gr είτε τηλεφωνικά στο 6986174008 (Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-19:00).
Καλείτε τηλεφωνικά τον μεταφορέα ACS Courier της περιοχής σας για να παραλάβει το δέμα με χρέωση παραλήπτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση στην αρχική του συσκευασία, να περιέχει τα καρτελάκια του, την απόδειξη αγοράς καθώς και το δελτίο παραγγελίας. Για λόγους υγιεινής τα κοσμήματα δεν επιστρέφονται εκτός και αν είναι ελαττωματικά κατά την παραλαβή τους ή παρουσιάσουν κάποιο ελάττωμα εντός 10 ημερών. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσω της τράπεζας Πειραιώς και η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι υπόλοιπες τράπεζες και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της Πειραιώς.


Πάνω