ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αποκλειστικά πριν την αποστολή του δέματος. Για ακυρώσεις επικοινωνείτε με το Petit Boutik τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικά στα 6986174008/ 2411116368 ή με e-mail στο sales@petitboutik.gr.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα ή ορισμένα από τα προϊόντα της παραγγελίας που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος, αποκλειστικά για την πρώτη επιστροφή.

 

Για λόγους υγιεινής τα κοσμήματα δεν επιστρέφονται, εκτός αν είναι ελαττωματικά κατά την παραλαβή τους ή παρουσιάσουν κάποιο ελάττωμα εντός των πρώτων δεκατεσσάρων (14) ημερών.  

 

Μπορείτε να ζητήσετε είτε αντικατάσταση με άλλο μέγεθος, είτε σε περίπτωση ελαττώματος την αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε τη χρηματική αξία του προϊόντος. Αν θέλετε, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, την επιστροφή όλων ή ορισμένων προϊόντων της παραγγελίας σας τότε σας επιστρέφουμε και πάλι την αξία τους.

 

Σε περίπτωση επιπλέον αλλαγών και επιστροφών, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Τα έξοδα αποστολής ή/ και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Η επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος επιστροφής και εφόσον αυτό έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

 

Η διαδικασία επιστροφής που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

 

1. Επικοινωνείτε με το Petit Boutik τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είτε τηλεφωνικά στα 6986174008/ 2411116368 είτε με e-mail στο sales@petitboutik.gr.

 

2. Μετά από συνεννόηση με τον εκπρόσωπό μας, καλείτε τηλεφωνικά τον ταχυμεταφορέα ACS Courier ή ELTA Courier Πόρτα-Πόρτα της περιοχής σας για να παραλάβει το δέμα. Εάν επιλέξετε κάποια άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών πέραν των συνεργατών μας, η χρέωση επιβαρύνει εσάς.

 

3. Συσκευάζετε τα προϊόντα ή το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία ή σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλές πακέτο, τοποθετείτε στο εσωτερικό του δέματος την απόδειξη αγοράς (σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σημειώνετε έναν αριθμό λογαριασμού, κατά προτίμηση των συνεργαζόμενων τραπεζών μας, καθώς και ονοματεπώνυμο κατόχου) και τα στέλνετε με χρέωση παραλήπτη στη διεύθυνση: 

 

Petit Boutik

Μετσόβου 10

ΤΚ: 41223

Λάρισα

 

 

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών μέσω της τράπεζας Πειραιώς ή της Εθνική τράπεζας. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι υπόλοιπες τράπεζες και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της Πειραιώς ή της Εθνικής.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία, να περιέχει τα καρτελάκια του, την απόδειξη αγοράς καθώς και το δελτίο παραγγελίας του.

 

Για τα προϊόντα που αγοράζονται από το τμήμα εκπτώσεων-προσφορές του www.petitboutik.gr δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, παρά μόνο η δυνατότητα αντικατάστασης τους. Σε περίπτωση που η έκπτωση ξεπερνάει το -50% δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος, εκτός αν είναι ελαττωματικό.


Πάνω