Πανωφόρια Outlet 

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Μαύρη Ζακέτα Τουνίκ Πουά Τούλι
  Limited special offer
  Μαύρη Ζακέτα Τουνίκ Πουά Τούλι
  18.00 € 36.00 € -50% Available in 1 -3 days
  Reduced price!
  Μαύρη τουνίκ από πουά μαλακό τούλι χωρίς κούμπωμα, σε ίδια γραμμή, με ανοίγματα στο πλάι. Έχει φαρδιά γραμμή και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ιδανικό ως πανωφόρι για καλοκαίρι. Το ύφασμα έχει ελαστικότητα. Μάκρος από τον ώμο 1,07μ. Μέγεθος: One size (Εφαρμόζει σε Small-XLarge)Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Petit Boutik.
 • Άσπρη Ζακέτα Τουνίκ Πουά Τούλι
  Limited special offer
  Άσπρη Ζακέτα Τουνίκ Πουά Τούλι
  18.00 € 36.00 € -50% Available in 1 -3 days
  Reduced price!
  Άσπρη τουνίκ από πουά μαλακό τούλι χωρίς κούμπωμα, σε ίδια γραμμή, με ανοίγματα στο πλάι. Έχει φαρδιά γραμμή και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ιδανικό ως πανωφόρι για καλοκαίρι. Το ύφασμα έχει ελαστικότητα. Μάκρος από τον ώμο 1,07μ. Μέγεθος: One size (Εφαρμόζει σε Small-XLarge)
 • Άσπρη Ζακέτα Τουνίκ Maxi Δαντέλα
  Limited special offer
  Άσπρη Ζακέτα Τουνίκ Maxi Δαντέλα
  20.50 € 41.00 € -50% Available in 1 -3 days
  Reduced price!
  Άσπρη τουνίκ μάξι με δαντέλα ανάγλυφη και δέσιμο με κορδονάκια. Έχει φαρδιά γραμμή και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ιδανικό ως πανωφόρι για καλοκαίρι. Το ύφασμα δεν έχει ελαστικότητα. Μάκρος από τον ώμο 1,40μ. Μέγεθος: One size (Εφαρμόζει σε Small-XLarge)
 • Ροζ Ζακέτα Τουνίκ Maxi Τούλι
  Limited special offer
  Ροζ Ζακέτα Τουνίκ Maxi Τούλι
  15.50 € 31.00 € -50% Available in 1 -3 days
  Reduced price!
  Ροζ τουνίκ μάξι τούλι με δέσιμο στη μέση. Έχει φαρδιά γραμμή και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ιδανικό για εμφανίσεις με παντελόνια ή και σορτσάκια. Το ύφασμα έχει ελαστικότητα. Μάκρος από τον ώμο 1,40μ. Μέγεθος: One size (Εφαρμόζει σε Small-XLarge)
Showing 1 - 4 of 4 items

Recently Viewed

No products

Menu

Menu