Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός δέκα (14) ημερολογιακών ημερών ΧΩΡΙΣ κανένα απολύτως κόστος για την 1η φορά επιστροφής και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή σε περίπτωση ελαττώματος την αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Εάν αυτό δεν είναι ευφικτό λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του προϊόντος. Εάν θέλετε για οποιονδήποτε άλλο λόγο την επιστροφή του προϊόντος τότε σας επιστρέφουμε και πάλι την αξία του. Σε περίπτωση επιπλέον αλλαγών τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:


Επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@petitboutik.gr είτε τηλεφωνικά στο 6986174008/ 2411116368 (Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-17:00).


Καλείτε τηλεφωνικά τον μεταφορέα ACS Courier ή ELTA Courier της περιοχής σας για να παραλάβει το δέμα. Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο κούριερ πέραν των συνεργατών μας η χρέωση θα επιβαρύνει εσάς.


Το συσκευάζετε στην αρχική ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευασία (ώστε να γίνει η αποστολή του προϊόντος με ασφάλεια), τοποθετείτε στο εσωτερικό του δέματος την απόδειξη αγοράς (σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σημειώνετε έναν αρ.λογαριασμού κατα προτίμηση των συνεργαζόμενων τραπεζών μας και ον/μο κατόχου) και τα στέλνετε με χρέωση παραλήπτη στην διεύθυνση: 


Petitboutik
Μετσόβου 10
41223
Λάρισα


ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση στην αρχική του συσκευασία, να περιέχει τα καρτελάκια του, την απόδειξη αγοράς καθώς και το δελτίο παραγγελίας. Για λόγους υγιεινής τα κοσμήματα δεν επιστρέφονται εκτός και αν είναι ελαττωματικά κατά την παραλαβή τους ή παρουσιάσουν κάποιο ελάττωμα εντός 14 ημερών.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών μέσω της τράπεζας Πειραιώς ή Εθνική και η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι υπόλοιπες τράπεζες και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της Πειραιώς ή της Εθνικής.

Για τα προϊόντα που επιλέγετε για αγορά από το τμήμα εκπτώσεων-προσφορές, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων αλλά μόνο η δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος. Σε περίπτωση που η έκπτωση ξεπερνάει το 50% δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος εκτός και αν είναι ελαττωματικό.


Scroll To Top