Κορδέλες και στέκες: Τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν

Κορδέλες και στέκες: Τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν

Οι πρωταγωνιστές των αξεσουάρ μαλλιών αυτό το καλοκαίρι είναι οι κορδέλες και στέκες! Αυτά τα hair accessories έχουν γίνει η αγαπημένη μας προσθήκη σε κάθε χτένισμα, στα κοντά και στα μακριά μαλλιά.

Στέκες: Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζουν

Πρακτικές και πολύ στυλάτες, οι στέκες και οι κορδέλες είναι η ιδανική λύση για το καθημερινό styling των μαλλιών ή το προσεγμένο touch σε πιο επίσημες περιστάσεις. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και μια bad hair day στο πιο όμορφο χτένισμα!

Κορδέλες και στέκες: Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζουν

Ξεχάστε τις κλασικές κορδέλες μαλλιών και τις αδιάφορες στέκες που θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια. Πλέον τα μεγαλύτερα trends προσαρμόζονται σε στέκες και κορδέλες και σας κάνουν να μην θέλετε να τις αποχωριστείτε.

Κορδέλες και στέκες: Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζουν

Στις στέκες, αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι στέκες με σχέδια, οι φαρδιές στέκες και οι εντυπωσιακές στέκες μαλλιών με χαριτωμένα διακοσμητικά. Η στέκα τουρμπάνι αποτελεί σίγουρα το highlight της κατηγορίας, καθώς είναι συνώνυμο του απόλυτου καλοκαιρινού αξεσουάρ μαλλιών. Στην παραλία, στην πόλη και σε κάθε εξόρμηση, οι στέκες τουρμπάνι θα χαρίζουν μια summer boho νότα σε κάθε look σας.

Κορδέλες και στέκες: Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζουν

Κορδέλες υφασμάτινες, κορδέλες βελούδινες ή κορδέλες σατέν; Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, οι κορδέλες για μαλλιά δεν θα λείπουν από τη hair accessories συλλογή σας. Δέστε τες περίτεχνα στα μαλλιά σας ή προσθέστε τες στην αλογοουρά, στην πλεξούδα ή στα μισά πιασίματα. Μια έξυπνη ιδέα, είναι να τις χρησιμοποιήσετε και ως αξεσουάρ μόδας, δένοντάς τες στην τσάντα σας ή στον καρπό σας.

Κορδέλες: Τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.