Ενίσχυσε τη δράση μας και μεγάλωσε την Αλυσίδα Αγάπης

Ενίσχυσε τη δράση μας και μεγάλωσε την Αλυσίδα Αγάπης

Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον πλανήτη, η βοήθεια και η προσφορά αποτελούν τα πιο ισχυρά θεμέλια της ελπίδας και της προόδου. Προσπαθούμε λοιπόν όλοι μαζί για την καταπολέμηση του κοροναϊού, γινόμαστε ήρωες μάσκας από το σπίτι μας!

Θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα τα νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, η Petit Boutik κατασκεύασε και προσέφερε δωρεάν επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προστασίας, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αλυσίδας αγάπης!

Παράλληλα, σχεδίασε και δημιούργησε το πρώτο δωρεάν kit do-it-yourself (DIY) μάσκας με όλα όσα χρειάζεστε για να κατασκευάσετε μόνοι σας μια υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα προστασίας καθώς και πρακτικές οδηγίες βήμα προς βήμα, με ραπτομηχανή ή με βελόνα και κλωστή. Βάζοντας την αγάπη και το χρόνο σας, δωρίσαμε μάσκες που θα να χαρίσουν αισιοδοξία, ελπίδα και αγάπη σε όποιον το έχει ανάγκη.

Δεν σταματάμε όμως εδώ! Η ανάγκη για μάσκες προστασίας έχει μεγαλώσει και εμείς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στη ζήτησή σας, στέλνοντας 10.000 δωρεάν kits σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά δε θέλουμε να σταματήσουμε, αλλά το απόθεμα που διαθέταμε δυστυχώς φτάνει στο τέλος του. Ενίσχυσε τη δράση της Petit Boutik ώστε να στείλουμε ακόμη περισσότερα kit DIY μάσκας προστασίας σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας τη δωρεά σου εδώ:

ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ

Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη για να καλύψουμε τα έξοδα των πρώτων υλών, των συσκευασιών και όλων των αναλώσιμων που είναι απαραίτητα για να συνεχίζουμε τη δωρεάν προσφορά μασκών προστασίας.

Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή για να βοηθήσεις στη δράση μας, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Διέδωσέ το! Μεγάλωσε την αλυσίδα αγάπης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *