Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

Όπως γνωρίζει όποιος ασχολείται έστω και λίγο με τη μόδα, η τσάντα είναι αυτό το αξεσουάρ που μπορεί να κάνει κάθε ντύσιμο να φαίνεται υπέροχο. Είναι απαραίτητη για κάθε look και όχι μόνο για την χρήση της αλλά και για να ολοκληρώνει την εμφάνιση. Στην Petit Boutik θα βρεις όλα τα backpacks, τσάντες ώμου, shopping bags, τσάντες αλλαξιέρες αλλά και σακίδια για το γυμναστήριο για να μπορέσεις να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

τα σακίδια πλάτης που όλοι αγαπάμε είναι τόσο βολικά για όλες τις ώρες και τις εποχές που δεν θα μπορέσεις να έχεις μόνο ένα… μπορείς να διαλέξεις μονόχρωμο σε έντονα χρώματα ή πολύχρωμο με εκτυπώσεις. Βρες το εδώ!

Είναι βολικά, είναι κομψά, είναι νεανικά και γι’ αυτό είναι η Νο1 τάση της μόδας. Η μεγάλη συνήθως χωρητικότητά τους, αλλά και το ότι τα backpacks είναι ιδιαιτέρως ξεκούραστα στη χρήση τα φέρνουν πρώτα στην προτίμηση των περισσότερων γυναικών.

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

Τσάντα για την πλάτη αλλά και για όλα τα απαραίτητα του μωρού σου για τη βόλτα με το καρότσι… 2 σε 1 τσάντα αλλαξιέρα και backpack που μεγαλώνοντας το μωρό το χρησιμοποιείς σαν μια μεγάλη και κομψή τσάντα πλάτης. Βρες το εδώ!

Γιατί οι τσάντες για τα μωρά δεν είναι απαραίτητο να έχουν αρκουδάκια αλλά μπορούν να είναι στυλάτες και πάντα στη μόδα ακόμα και για τη βόλτα στο πάρκο. Χωράει τα πάντα και είναι τόσο βολική.

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

Η τσάντα δίχτυ επιστρέφει από το χρονοντούλαπο και γίνεται το νέο τρεντ για τις shopping bags. Αποτελεί πλέον και fashion statement πέρα από την οικολογική προσέγγιση της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας. Βρες τες εδώ!

Οι shopping bags είναι εύχρηστες και μας αποτρέπουν να χρησιμοποιούμε πλαστικές σακούλες για τα ψώνια μας αλλά δεν χρειάζεται να είναι βαρετές και μονόχρωμες… Εδώ θα βρεις πολύχρωμα σετάκια με υφασμάτινες τσάντες για ψώνια και αξεσουάρ μαλλιών στο ίδιο σχέδιο. Το μακρύ χερούλι είναι τόσο βολικό για να μη ενοχλεί το βάρος από τα ψώνια.

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

πουά ή καρό, ριγέ ή φλοράλ η Petit Boutik διαθέτει shopping bags για όλες τις προτιμήσεις μαζί με αξεσουάρ για τα μαλλιά και νεσεσέρ. Βρες το εδώ!

Μπορεί να μην είναι κλασσική τσάντα αλλά το σακίδιο για το γυμναστήριο είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τις ώρες που θέλεις να γυμναστείς και αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σου. Θα δώσει στυλ και χρώμα ακόμα σε μία ολιγοήμερη απόδραση που δεν θέλεις μαζί σου πολλά παρά μόνο τα απαραίτητα.

Τσάντες που πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!!!

Με ξεχωριστή θήκη για τα παπούτσια και για τα βρεγμένα ρούχα (ή τις πετσέτες) είναι το ιδανικό σακίδιο για να σας συντροφεύει στην γυμναστική σας… Βρες το εδώ!

Στην Petit Boutik θα βρείτε όλες τις γυναικείες τσάντες, τις shopping bags και τα σακίδια επιλεγμένα με ξεχωριστό γούστο και μεράκι για όλες εσάς!!!