Επαναχρησιμοποιούμενα Καλύμματα Ξαπλώστρας

επαναχρησιμοποιούμενα καλύμματα ξαπλώστρας, καλύμματα ξαπλώστρας, κάλυμμα ξαπλώστρας, κάλυμμα για την ξαπλώστρα, προστατευτικό ξαπλώστρας

Φέτος έχεις πολλούς λόγους για να προσέξεις περισσότερο τις εξορμήσεις σου στην παραλία. Η Petit Boutik δημιούργησε τα επαναχρησιμοποιούμενα καλύμματα ξαπλώστρας για να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια!

επαναχρησιμοποιούμενα καλύμματα ξαπλώστρας

Τα νέα Petit Boutik επαναχρησιμοποιούμενα καλύμματα ξαπλώστρας έρχονται στα πιο χαριτωμένα, καλοκαιρινά σχέδια και trends και προστατεύουν τις βόλτες σου στην παραλία. Προσεκτικά μελετημένα και κατασκευασμένα από ειδικό ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, δεν κρατάνε υγρασία, ενώ προσφέρουν ασφάλεια και άνεση.

Επαναχρησιμοποιούμενα Καλύμματα Ξαπλώστρας

Το κάλυμμα “αγκαλιάζει” κάθε τύπο ξαπλώστρας, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνειά της. Διαθέτει κορδόνι για να εφαρμόζει σωστά στο πίσω μέρος της ξαπλώστρας. Έχει, επίσης, φαρδιές θήκες για να προσαρμόζεται στο πάνω και στο κάτω μέρος της. Έτσι, το σώμα σου δεν έρχεται σε επαφή με την ξαπλώστρα, ακόμα και αν κινείσαι.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως διατηρείς και την πετσέτα σου προστατευμένη και καθαρή, χωρίς να χρειάζεται να την πλένεις κάθε φορά που γυρίζεις από την παραλία.

Επαναχρησιμοποιούμενα Καλύμματα Ξαπλώστρας

Τα Petit Boutik καλύμματα για τις ξαπλώστρες αποθηκεύονται στο χαριτωμένο τους πουγκί, ώστε να χωρούν παντού και να έχουν πάντα θέση στην τσάντα θαλάσσης ή στο σακίδιό σου. Τα προστατευτικά ξαπλώστρας πλένονται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο και δεν χάνουν την ελαστικότητά τους.

επαναχρησιμοποιούμενα καλύμματα ξαπλώστρας

Απόκτησέ και εσύ αυτό το καλοκαίρι το απαραίτητο αξεσουάρ παραλίας, στο www.petitboutik.gr!

Επαναχρησιμοποιούμενα Καλύμματα Ξαπλώστρας